Hoe het begon (2018)
Merijn (links) en Daan (rechts) leerden elkaar kennen tijdens een stage in Barcelona en al snel bleek dat zij dezelfde ambitie, passie en ideeƫn over ondernemen hadden. In april 2018 startten zij met hun bedrijf Risottini.
Onze Risottini (2019)
Het Risottini asortiment kent 3 varianten. Risottini Tomaat & Mozzarela, Risottini Truffel & Bospaddestoel en Risottini Spinazie & Gorgonzola.
COVID // 100.000 Ballen (2020)
Na een jaar knallen gooide corona roet in het eten. 100.000 ballen stonden in het vrieshuis maar geen horecazaak die ze kon verkopen. Dus startte Daan en Merijn de website honderdduizendballen.nl. Binnen 48 uur waren alle producten verkocht aan consumenten!
Knallen met die ballen (2021)
Vers uit de school banken bestierde wij de HORECA. Al gauw bleek de lokale afzetmarkt in Amsterdam te klein en klopten wij aan bij de groothandels. Na een beetje stoeien kregen wij het voor elkaar onze Risottini te listen bij alle groothandels in Nederland.
Risottini over de grens (2022)
Naast groei in ons team, groeide Risottini ook in afzetkanelen. Zo zijn wij met trots te verkrijgen in diverse Belgische groothandels.
FRITUURVRIJ AIRFRYER (2023)
We wisten als eerste in de markt een oven & airfyer product te ontwikkelen, dat niet wordt voorgefrituurd! Zo kunnen wij ook de retail bedienen. Onze Risottini truffel & bospaddestoel en Risottini tomaat & mozzarella zijn verkijgbaar via Crisp! Klik op de button hieronder om meer te weten over onze Risottini of scroll verder voor de video over onze frituurvrije product.
Risottini, 100% Frituurvrij
Onze droom ...
Wij dagen de HORECA uit om hun gasten te blijven verrassen met coole snacks, nieuwe doelgroepen aan te spreken met vernieuwende merken Ć©n een eerlijke prijs / kwaliteit aan te bieden over de gehele borrelkaart